Tietoja Minusta

Jenni LastuvuoriJenni Lastuvuori

Kaupan alan konsultti

parturi-kampaaja

Pornainen, 33 v.

Uusimaa

 • 0400-691834

TIETOA MINUSTA

Maahanmuuttopolitiikkaan tulee tehdä tiukkoja uudistuksia. Pakkoruotsi on muinaisjäänne. Uskonto tai kulttuuri ei saa mennä ihmis-/eläinoikeuksien edelle.

Olen 33- vuotias perheen äiti. Alunperin Vantaalta ja viettänyt nuoruuteni Itä-Helsingissä. Olen nuoresta iästäni huolimatta kokenut jo elämää ja nähnyt sen kurjemmankin puolen. Olen työskennellyt useammalla alalla ja nähnyt vähän maailmaakin. Politiikka on aina kiehtonut minua ja olen usein tuonut hyvinkin jyrkät mielipiteeni vahvasti esille. Minulle tärkeintä on oikeudenmukaisuus ja tämänhetkinen tilanne ei sitä tavalliselle suomalaiselle ole. Olisi tärkeää saada päättäjiksi myös henkilöitä, jotka ovat todella eläneet tässä yhteiskunnassa ja tietävät mitä jokapäiväinen kamppailu toimeentulon tai terveyden kanssa on. Arkadianmäki tarvitsee rohkeita, suomalaisten etua ajavia henkilöitä, jotka uskaltavat haastaa, mutta kykenevät myös yhteistyöhön. Koen olevani tällainen henkilö. Minut tunnetaan jääräpäisyydestäni ja hurtista huumoristani, mutta isänmaan asioilla pelleily saa luvan loppua. Eliitti on täysin irtautunut tavallisen kansalaisen arjesta ja se näkyy valitettavasti heidän päätöksenteossaan. On aika kuunnella sitä tavallista kansalaista. Vähemmistöjen etuudet, eivät saa mennä enemmistön edelle. Suomessa tarvitaan suorempaa demokratiaa ja kansanäänestyksiä isoissa asioissa. En kannata monikulttuurisuusideologiaa, enkä kehitysapua siinä muodossa, mitä se tällä hetkellä on. Meillä on avuntarvitsijoita omasta takaa jo enemmän kuin tarpeeksi. Hoidetaan ensin oma tontti kuntoon! Poliisin, rajaviranomaisten ja puolustusvoimien resursseja on lisättävä tuntuvasti.

5 thoughts on “Tietoja Minusta

 1. Reijo Beranger
  huhtikuu 13, 2015 at 21:41

  Hyvä Jenni, ♡
  Paljon vaalikone hakuja tehneenä, löysin sinut ja olen nyt löytänyt kansanedustajan joka ajaa varmasti meidän tavallisten kansalaisten asiaa siellä Arkadian mäellä. Sinä saat myös minun ääneni.

 2. Janne Kasper
  huhtikuu 18, 2015 at 12:35

  Terve. Vaalikoneiden perusteella olen 80-86 % samaa mieltä kanssasi(100 % itselleni tärkeistä asioista) ja puoluekin on oikea,joten huomenna tulee Porvoosta ainakin yksi ääni. Toivottavasti pääset läpi ja puoluekin pärjää vaaleissa hyvin,jotta hallitusneuvotteluissa on vahvat asemat. En tiedä,saako vaaliehdokkaille toivottaa onnea,mutta toivotan kuitenkin. Pidetään lippu korkealla(Suomen),sanokoon vastustajat mitä hyvänsä. PS. -67 syntyneenä numero on tuttu,joten vaikeuksia sen kirjoittamisessa ei pitäisi tulla 😉

 3. ainou
  elokuu 13, 2015 at 10:52

  Et mainitse mitään kyvystäsi raha-asioiden hoitoon ja budjetin lukemisen ymmärtämiseen.

 4. Pertti Haukinen
  maaliskuu 23, 2017 at 17:40

  Kerranki suoraselkäinen Suomalainen nainen.
  Suomi tarvitsee lisää sinunlaisiasi naisia enemmän. Tämän nykypäivän viher-vasemmistolaiset uushipit ovat pilanneet suomea jo suosi kuymmeniä. On aika palauttaa suomeen suomalaiset tavat ja suomalaiset elämän perjaatteet ja unohtaa muun maailman joutavat monikulttuurisuus utopiat. Jos joku haluaa elää jossain monikulttuurisuus utopiassa muuttakoot ulkomaille.
  Pidä lippu korkealla äläkä peräänny suomalaisille tärkieistä perjaatteista ja arvoista. SUOMALAISET ENSIN SUOMESSA.

 5. Jari Vainio
  maaliskuu 27, 2017 at 15:21

  Jos Espoossa olisit ehdolla, niin varmaan äänestäisin sinua. Rohkea veto pistää mainos MV:hen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.