Maahanmuuton kustannukset

Paljon on viime aikoina puhuttu Ruotsin juuri käymistä vaaleista, sekä Ruotsidemokraateista. Haluaisin tässä nostaa esiin lisää epäkohtia, joista ei julkisissa keskusteluissa juurikaan puhuta.

Sen lisäksi, että maahanmuuttobisnekseen kuluu tuhottomasti rahaa, varsinkin muslimitaustaiset maahanmuuttajat ovat tehneet monista Ruotsin lähiöistä paikkoja, joihin mm. kuljetusliikkeet eivät uskalla mennä. Tällaisesta uutisoitiin muutama viikko sitten Tukholman Rinkebyssä. Säännöllisen epäsäännöllisin väliajoin lähiöissä leimahtaa mellakoita maahanmuuttajien toimesta, viimeksi Tukholman Husbyssä.

Raiskauksista en nyt mainitse tässä sen enempää, kuin että tilastoja tutkiessa voi huomata, että länsinaapurimme johtaa raiskaustilastoissa ihan globaalisti mitattuna. Kukin voi päätellä tästä mitä haluaa. Ruotsalainen media on täysin tuhottu sananvapauden kannalta. Sensuuri on maahanmuutosta kirjoittamisen kannalta Pohjois-Korean luokkaa. Täysin käsittämätön ilmiö maassa, joka on tunnettu demokratiastaan.

Suomessa ollaan maahanmuuton suhteen suunnilleen samassa tilanteessa, kuin Ruotsi 25 vuotta sitten. Maahanmuuttokulumme ovat nyt arvoilta 2-3 miljardia euroa vuodessa. Tarkkoja lukuja ei tiedetä viranomaisten pimittäessä niitä. Monet valtuustot myös kunnissa ovat estäneet edes selvitysten teettämisen, vedoten siihen, että lopputulos saattaisi aiheuttaa negatiivisia reaktioita?!

Jotkut selvitykset ovat kuitenkin vuotaneet julkisuuteen. Turun kaupunki yritti salata teettämänsä selvityksen maahanmuuton kaupungille aiheuttamista kustannuksista. Selvityksen mukaan maahanmuuttajien ja vieraskielisten käyttämien palveluiden kustannukset Turussa olivat vuonna 2009 n. 37 milj. euroaahanmuuttajavaltaisissa kouluissa.

Helsingissä sosiaalitoimen kuluista menee maahanmuuttajille 250 mil. euroa vuodessa. Näiden summien päälle tulevat tuhansien maahanmuuttajia avustavien virkamiesten palkkakulut.

Kuten Ruotsissa, meilläkin maahanmuuton kustannukset kasvavat jatkuvasti, vaikka kaikesta muusta supistetaan. Jos maahanmuuttojärjestelmän ylläpitämiseen menee vaikkapa 6 milj. euroa(?) joka ikinen päivä, se tarkoittaisi, että siihen menevillä rahoilla rakennettaisiin uusi lastensairaala joka kuukausi. Suomen valtion lisälainanotosta menee näin ollen suuri siivu johonkin aivan muuhun, kuin Suomalaisten hyvinvointiin.

Maahanmuuttajavaltaisissa kouluissa ovat koululaisten oppimistulokset pudonneet. Ruotsissa kukaan ei uskalla mainita vuonna 2013 mitattujen Pisa tulosten syyksi- tai edes osasyyksi- maahanmuuttoa. Totuuden puhumista vältellään, ettei puhujalle tulisi rasistileimaa. On vaikea keksiä millainen rikkaus ja voimavara sosiaaliperäinen maahanmuutto oikein on?

Suomalaisten tulisi herätä, ennekuin on liian myöhäistä pysäyttää maahanmuutosta aiheutuva maksuautomaatti. Ihminen on erehtyväinen ja se on ymmärrettävää, mutta jos toisten virheistä ei opita, vaan toistetaan samat ongelmat päät pensaisiin työnnettyinä….sille ei löydy enää ymmärrystä.

Jenni Lastuvuori  Eduskuntavaaliehdokas 2015 (Ps)

5 (100%) 2 votes
Laita jakoon

2 thoughts on “Maahanmuuton kustannukset

  1. pertti kostiainen
    maaliskuu 23, 2017 at 10:25

    Hyviä juttuja mutta persujen takki kääntyy heti vaalien jälkeen. On erittäin tuhoisaa kun viette kriittisten äänet ja sitten, vaalien jälkeen peesaatte valta eliittiä näissäkin asioissa.Tälläi meidät riisutaan kaikista aseista.

  2. charles
    maaliskuu 23, 2017 at 16:47

    Mitä mieltä rosvoista kaupungin virastoissa kuten Hgin opetusvirastossa kävi,tai Vantaan formafutura tapaus (sdp) jättikorruptio!? Kaikissa tuo sdp osallisena.Maahanmuutto asiasta saat pisteet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.