Pelottavaa kehitystä

Tässä olisi toinen blogitekstini joka poistettiin Uuden Suomen blogipalvelusta, noin neljä tuntia siellä kerettyä olemaan.

Pääkaupunkiseudulla nuorisojengi on hyökännyt silmittömästi lasten ja nuorten kimppuun kesän ja alkusyksyn aikana. Jengin toimintatapoihin kuuluu ulkomailta tullut villitys, jossa väkivallantekijä saa pisteitä, sitä mukaan, kuinka nopeasti hän kykenee lyömään uhrin maahan. Lisäpisteitä saa myös siitä, kuinka heikko/arka uhri on.

20-30 hengen nuorisoporukka hyökkäsi viiden miehen kimppuun Kauklahden juna-aseman läheisyydessä. Silminnäkijöiden mukaan viiden hengen porukka on ollut lähinnä ottavana osapuolena. Tikkurilan Heurekalla on myös ollut samanlaista porukkaa riehumassa. Nuorimmat uhrit ovat olleen 10-vuotiaita lapsia. Tässä vain muutama esimerkki.

Viimeksi kun istuin lähijunassa, oli samassa vaunussa myös tällainen nuorisojoukko, joka koitti tehdä tuttavuutta nuorille tytöille. Lippikset vinossa ja housut puolitangoissa olivat kuin mitäkin “gangstoja”. Ikää nuorimmilla varmaan 12v. Kun tytöt eivät lämmenneet näille nuorukaisille, oli teksti aika hurjaa; huorittelua ja suoranaista uhkailua seksuaalisella väkivallalla. Tytöt jäivät pois ennen minua, mutta heidän reaktioistaan päätellen tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun tämmöistä on tapahtunut.

Pari kesää sitten Helsingin keskustassa yksin kävellessäni lauantai-iltana, seurue johon kuului kolme jostain päin lähi-itää kuuluvaa nuorukaista, tuppautui seuraani. Kun en suostunut lähtemään heidän mukaansa, potkaisi yksi sankareista minua selkään aivan yllättäen, niin että kaaduin raitiovaunukiskoille naamalleni ja keräilin siellä sitten tavaroitani nuorukaisten nauraessa ja nimittäessä minua “rasistihuoraksi”. Kukaan ei tullut auttamaan, vaikka väkeä oli paljon liikenteessä. Olen myös kuullut tuttaviltani samanlaisia kokemuksia. Ei kai ole mikään salaisuus, että Helsingissä on muutama yökerho johon useat naiset välttelevät menemästä, koska siellä maahanmuuttajataustaisten miesten käytös on hyvin hyökkäävää ja he ovat yliedustettuina asiakaskunnassa? Jos se oli salaisuus niin HUPS!

Näistä tapauksista saamme lukea ja omakohtaisesti kokea yhä useammin ja näille kaikille tapauksille on yhteistä se, että häiriköt olivat ensimmäisen tai toisenpolven maahanmuuttajaväestöä Afrikasta tai Lähi-idästä. Näiden nuorten sopeuttaminen Suomalaiseen yhteiskuntaan ei ole onnistunut. Ja jos katsomme länsinaapurin maahanmuuton ongelmia, tuskin tulevat koskaan sopeutumaankaan.

Naisena olen huolestunut siitä, voinko tulevaisuudessa matkustaa julkisissa kulkuvälineissä turvallisesti ja ilman, että minua törkeästi häiritään? Minkä arvon minulle, kantasuomalaiselle naiselle, antavat näistä naista alentavista kulttuureista kotoisin olevat miehet? Toki yksittäisiä Suomalaisia humalaisia miehiä saa varoa, mutta he eivät käy porukalla naisten kimppuun, kuten nämä jengit/seurueet. Lähtömaidensa kulttuuriin kuitenkin kuuluu naisten alistaminen ja kunniaväkivalta.

Lähi-idän pakolaisleireillä äideillä on suuri hätä tyttäristään. Samaa kansaa olevat nuorukaiset vaanivat tilaisuutta raiskata jokainen tyttö, jota ei vanhemmat tai isoveli suojele. Sitä pelkoa en osaa edes kuvitella, kun äiti katselee tytärtään ja ajattelee, että hänet voitaisiin raiskata hetkenä minä hyvänsä, kenen tahansa nuorukaisen toimesta.

On pelottavaa miten nämä nuoret miehet kohtelevat naisia myös maissa, jotka ovat antaneet heille turvan ja elannon. Nainen ei edelleenkään ole osalle heistä minkään arvoinen. Ihmiset jotka tulevat kolmansista maista tänne, tuovat usein myös mukanaan kolmansien maiden ongelmat. Suurin osa näistä ongelmista on kulttuurisidonnaista. Ihmis-ja eläinoikeuksien räikeät loukkaukset.

Miksi Suomi ottaa vastaan maahanmuuttajia alueilta, joilta kotoisin olevien yhteiskuntaan integroitumisen ennuste on huono? Miksi meidän tulisi naiivisti kuvitella onnistuvamme integraatiossa, kun missään muussakaan Euroopan maassa ei ole siinä onnistuttu?

Miksi esim. Saudi-Arabia ei ota vastaan pakolaisia Syyriasta, vaikka omaavat saman uskonnon/kulttuurin ja ovat lähes rajanaapureita? Saudit ovat yksi maailman varakkaimmista valtioista. He ovat tukeneet Syyriaa taloudellisesti paikanpäällä, koska heillä on siihen varaa. Suomen taloustilanne ei ole yhtä autuas.

Jenni Lastuvuori Eduskuntavaaliehdokas 2015 (Ps)

5 (100%) 2 votes
Laita jakoon

6 thoughts on “Pelottavaa kehitystä

 1. SSMT
  maaliskuu 15, 2015 at 15:19

  Näkisin, että suomalaiset naiset ovat saaneet sitä, mitä ovat tilanneet. Kun kyseisistä kulttuuritaustoista alkoi 1990-luvulla valumaan porukkaa suomeen, monet suomalaiset miehet varoittelivat siitä, miten näiden kanssa tulisi käymään. Tähän vastattiin nimittelemällä rasisteiksi, skineiksi, peräkammarin pojiksi, jne. ja enimmäkseen naisten taholta. Myös hulluinta maahanmuuttopolitiikkaa ajavat puolueet saavat suurimman osan äänistään naisilta, siinä missä maahanmuuttokriittisimmät ovat aina saaneet äänensä enmimmäkseen miehiltä.

  On mielenkiintoista seurata, miten naiset aikovat tilanteen korjata, mikäli siihen kyllästyvät. Sotkun siivoaminen kun ei kuulu miesväestölle, koska emme ole sitä alunperin aikaan saaneet. Itse en laittaisi tikkua ristiin, jos näkisin lähi-itä-/afrikkalaistaustaisia mamuja raiskaamassa tai pahoinpitelemässä suomalaista naista.

  1. esko
   maaliskuu 23, 2017 at 18:00

   jep tämä on kehityksen suunta. ihmiset kun jotku eivät ole ottaneet asioista selvää vaan elävät utopiassa eivätkä halua nähfä totuutta. ISLAm edustaa naisia ja lapsia ja muita aatteita edustavia henkilöitä alistavaa ideologiaa islam on ensi hallinto muto jolla on oma lakinsa ja sen on verhottu ”uskonnon alle”. joidekin on vain vaikea hyväksyä sitä asia . ottaisivat ihmiset selvää mitä siellä koraanissa ja hadjiteissa lukee vihaa, tappamista ja alistamista jos et tee niinkuin islam määrää j

  2. Martti Kaltiokumpu
   marraskuu 14, 2017 at 16:09

   SSMT..HÄPEÄ ÄLÄ PUHU MEIDÄN OIKEIDEN SUOMALAISTEN MIESTEN PUOLESTA,SINÄ VARMAAN HYPPÄISIT KOLMILOIKKAA,KUN MAMUT RAISKAA SINUN ÄITIÄSI,SISKOASI.,TYTÄRTÄSI..MINÄ PITÄISIN, HUOLEN ETTEI SE KRIMINAALI KOSKAAN ENÄÄ KÄVELISI SUOMESSA SE OLISI MATKALLA PUULAATIKKOON..

 2. Matti
  maaliskuu 20, 2015 at 08:53

  Suomessa ei saisi millään lailla ryhmitellä ihmisiä etnisin perustein. Mitäpä tekee kansojen sulatusuuni USA? Siellä ihmiset nimenomaan luokitellaan etnisin perustein. Jos esimerkiksi meksikolaissyntyisten maahanmuuttajien keskuudessa havaitaan kasvavaa jengirikollisuutta, niin siihen puututaan sikäläinen kulttuuri huomioiden. LA:n mellakoissa havaittiin jyrkkä juopa aasialaissyntyisten ja afrikkalaissyntyisten välillä. Siihenkin puututtiin liennyttävästi. Ei pidä siis sulkea silmiään etnisyydeltä. Se pitää ottaa huomioon. Suomessakin pitäisi kohdentaa tapakulttuurikasvatusta nuorille muslimimiehille ja puuttua heidän rasistiseen käytökseensä määrätietoisin ottein.

  Jopa syyrialaisissa on eroja. Jos Syyriasta on otettava pakolaisia, niin otetaan tänne vain kristittyjä (vajaa 10% vähemmistö syyrialaisista). Alkuseurakunta oli muinoin vahva Syyriassa ja eräässä vaiheessa kristityt oli siellä enemmistönä. Islamin vallan alla kristittyjen määrä on laskenut vuosi vuodelta. ISISin alueilla kristityt kohtaa jälleen suoranaisen keskiaikaisen kansanmurhan (miehet) tai orjuuden (naiset). Kristityillä on muslimeita suurempi hätä. Maassa taistelee useita islamilaisia ryhmittymiä. Jokainen heistä suhtautuu paranoidisti kristyihin. Mikä tahansa ryhmittymä voittakin, niin häviäjinä on syyrian kristityt. Kristityt integroituisivat länteen muslimeita paremmin ja he tietävät millaista on olla aidosti alistetussa asemassa.

  1. Seppo Haavisto
   marraskuu 14, 2017 at 02:01

   Meidän maahanmuuttoviranomaiset laskevat tänne vain potentiaalisia terroristeja! Ei vainottuja rauhallisia kristittyjä!

 3. Hosting Deutschland
  syyskuu 2, 2016 at 14:05

  Tдmд on pelottavaa kehitystд. Jos joutuu vuokrafirman leipiin, siinд menevдt niin Pekkaset kuin kesдlomatkin. Yritykset keinottelevat tдysin lyhytaikaisilla tyцsuhteilla, joissa kaikki korvaukset maksetaan joka tilissд, joten lomia ei vдlttдmдttд ole tiedossa kuin tyцsuhteiden vдlissд. Ne ovat ihan orjakontrahteja, toteaa pддluottamusmies Jari Krupula.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.