Minkälaisen maan haluamme jättää jälkikasvullemme?

Monikulttuurisuuden virallisesta paratiisista Ruotsista on kuulunut taas kummia viime aikoina. Rajoittamattoman maahanmuuton ja suvaitsevaisuuden nimeen pyhästi vannovan länsinaapurimme pitkään särkymättömään julkikuvaan on alkanut tulla syviä säröjä, jotka ovat täysin kyseenalaistaneet Suomen mediassa levitetyt tarinat siitä, miten Ruotsi on yhteiskuntana tavoittelemisen arvoinen taivas. Ruotsista kantautuu nykyään Suomen massamedioihin toistuvasti tietoja maahanmuuttajien mellakoinnista, turvapaikanhakijoiden narinasta puutteellisten majoitustilojen vuoksi tai Ruotsissa asuvien äärimuslimien islamilaisesta kiihotuksesta. Ruotsista on pikku hiljaa muodostumassa Pohjolan Afganistan, jonne koko kolmannen maailman kurjalisto hakeutuu nauttimaan täyshuollosta hyvää tarkoittavien ruotsalaisten kustannuksella. Samalla nämä tulijat ovat kuitenkin tekemässä uudesta kotimaastaan lähes sietämättömän paikan elää kantaväestölle.

Ruotsin Malmössä, jossa ulkomaalaistaustaisia ihmisiä on väestöstä puolet ja muslimeita reilu neljännes, sijaitseva yläaste on suljettu oppilaiden hurjistuneen käytöksen vuoksi. Kyseinen koulu sijaitsee Malmön Rosengårdin alueella, jota voi hyvin perustein kutsua Lähi-idäksi keskellä Pohjolaa. Opettajien mukaan tietyt oppilaat nostattavat tässä koulussa niin suurta levottomuutta, ettei tilanne ole enää henkilökunnan kontrollissa. Kouluympäristössä on koettu uhkailua, väkivaltaa ja herjaamista, sekä yhteenottoja muiden koulujen oppilaiden kanssa. Uhkaavia tilanteita ovat aiheuttaneet myös koulun alueelle tulleet rikollisiksi kuvaillut aikuiset. Malmön kaupunki on joutunut jopa palkkaamaan turvallisuusalan asiantuntijoita opastamaan opettajia ja parantamaan koulun turvallisuutta. Miten ruotsalaisen kansankodin turvallinen arki on muuttunut viime vuosikymmeninä ja mikä sen on aiheuttanut?

Jopa suomalainen vihervasemmisto suostuu nykypäivänä myöntämään sen tosiasian, että Ruotsissa on useita kaupunkeja, joissa lähiöissä tapahtuvat mellakat ja ghettoutuminen ovat suuri ongelma. Silti kaikki suomalaiset puolueet perussuomalaisia lukuun ottamatta ovat nyt ennen eduskuntavaaleja toitottaneet maahanmuuton radikaalin lisäämisen tarvetta. Elinkeinoelämän keskusliitto on muun muassa viitannut Ruotsin maahanmuuttolukuihin perustellessaan massamaahanmuuton edistämistä.

Evan tuoreessa julkaisussa taas epä-älyllisesti vaadittiin nettomaahanmuuton tuplaamista nykyiseltä tasoltaan, koska maahanmuuttajien työllisyys on niin huonoa Suomessa. Jokainen voi itse päätellä, ovatko EK:n ja EVA:n maahanmuuttolinjausten laatijat olleet täysissä sielun ja ruumiin voimissa kyseiset kannanotot tehdessään. Pisimmälle kotimaisessa maahanmuuttoeuforiassa on kenties mennyt riikinruotsalaista aatemaailmaa Suomessa viljelevä Rkp, jonka puheenjohtaja Haglund on kovasanaisesti kutsunut Suomen pakolaispolitiikkaa häpeälliseksi ja on käytännössä vaatinut Suomen maahanmuuttopolitiikan muuttamista Ruotsin käytäntöjä vastaavaksi.

Ruotsin maahanmuutto-onnettomuuden totuus paljastuu maan virallisia tilastotietokantoja tarkastelemalla. Ruotsin rikoksentorjuntaneuvoston mukaan ulkomailla syntyneet syyllistyvät rikoksiin vuoden 2005 tilastojen mukaan kaksi kertaa todennäköisemmin kuin Ruotsissa ruotsalaisille vanhemmille syntyneet. Myös maahanmuuttajataustaisiin perheisiin syntyneet syyllistyivät todennäköisemmin rikoksiin, kuin etniset ruotsalaiset.

Maahanmuutto kasvatti Ruotsin bruttokansantuotetta 1950-, 60- ja 70-luvuilla. Tuolloin suuri osa tulijoista sai työpaikkoja Ruotsin kasvavan teollisuuden piiristä. Vuonna 1996 julkaistun tutkimuksen mukaan maahanmuutolla on tämän jälkeen ollut vain kielteisiä vaikutuksia Ruotsin talouteen. Eräiden arvioiden mukaan nykyään useita kymmeniä prosentteja Ruotsin vuosittaisesta BKT:stä menee pelkästään ulkomaalaistaustaisen väestön aiheuttamien yhteiskunnallisten kustannusten kattamiseen.

Vuonna 2014, jolloin Ruotsi saavutti suurimmat väestönkasvulukemansa sitten 1940-luvun jälkeen, Ruotsi myönsi kaiken kaikkiaan 110 610 oleskelulupaa, joista suurimmat ryhmät olivat syyrialaiset (25 950), kansalaisuudettomat (7 255), eritrealaiset (6 787), intialaiset (6 687), kiinalaiset (4 902), thaimaalaiset (4 702), somalialaiset (4 063), afganistanilaiset (4 033), irakilaiset (2 862), iranilaiset (2 798), yhdysvaltalaiset (2 517), turkkilaiset (2 118), pakistanilaiset (1 819), venäläiset (1 594), ukrainalaiset (1 333), serbialaiset (1 248) ja puolalaiset (1 231). Lukuihin sisältyy myös turvapaikanhakijoille ja EU-kansalaisille myönnetyt oleskeluluvat. Turvapaikanhakijoita länsinaapuriimme saapui viime vuonna 81 301, joista suurimmat ryhmät syyrialaiset (30 583), eritrealaiset (11 499), kansalaisuudettomat (7 863), somalialaiset (4 831), afganistanilaiset (3 104), irakilaiset (2 666), albanialaiset (1 699), serbialaiset (1 512), kosovolaiset (1 474) ja ukrainalaiset (1 332).

Näiden lukujen valossa on kaunistelematta sanottava, että Ruotsiin on suuntautunut ja tulee lähivuosina suuntautumaan käsittämättömän mittaluokan kolmannen maailman ihmisten hyökyaalto, joka saattaa ruotsalaisen kansakunnan selviytymisen lähitulevaisuudessa vaakalaudalle. Millään maailman korkeasti kehittyneellä maalla, edes itseään humanitaariseksi suurvallaksi kutsuvalla Ruotsilla, ei ole mahdollisuuksia kotouttaa väkilukuunsa nähden näin suurta joukkoa alkeellisista yhteiskunnallista oloista tulevia ihmisiä.

Ruotsi johtaa myös raiskausrikostilastoja koko maailman laajuisesti. Miten pohjoismaisessa hyvinvointivaltiossa voi tapahtua raiskauksia niin paljon suhteessa väestöön? Ovatko periruotsalaiset pellavapäät Börje ja Åke aivan yhtäkkiä päättäneet kunnostautua naisten raiskaamisessa? Vastaus tähän kysymykseen löytyy tilastoja tutkimalla. Ruotsissa raiskaustilastojen kärjessä ovat säännöstään Ruotsissa asuvat maahanmuuttajat, joilla on varsin usein muslimitausta. Näin suvaitsevaisen Ruotsin maahanmuuttopolitiikka on suoraan johtanut siihen, että ruotsalaiset naiset eivät voi enää kulkea turvallisesti oman maansa kaduilla pelkäämättä raiskatuksi tulemista. Ruotsin asema maailman raiskauskeskuksena pitäisi jo siis olla paatuneimmallekin monikulttuurisuusfanaatikolle Suomessa pitävä todiste siitä, että Ruotsin yli 40 vuotinen monikulttuurinen yhteiskunnan rakennusprojekti on johtanut täydelliseen onnettomuuteen.

Riikinruotsalaiset Åke ja Börje ovat myös alkaneet ilmeisesti kokemaan juutalaiset huonommaksi kansanosaksi, sillä antisemitismi on nostanut päätään varsinkin Ruotsin lähiöissä pelottavalla tavalla. Juutalaisten maastamuutto Ruotsista onkin kiihtynyt viime vuosien ennennäkemättömästi. Ruotsin juutalaisvainojen esiripun takaa kuitenkin pilkistää esiin sama pahaenteinen islamin puolikuu kuin Ruotsin raiskausepidemiankin tapauksessa. Suomalaistenkin tietoisuuteen on tullut se karmea kohtalo, jolle juutalaiset monissa muslimivaltaisissa kaupungeissa Ruotsissa ovat joutuneet. Malmössä muslimeiden on kerrottu sylkevän tai vainoavan niitä ihmisiä, jotka pitävät päässään juutalaista kipaa tai tunnustautuvat muuten avoimesti juutalaiseksi. Takavuosina pidetty Davis-cupin ottelu Ruotsi-Israel taas jouduttiin kieltämään yleisöltä Malmössä äärivasemmiston ja muslimien yhteisten mellakoiden pelossa.

Olen usein ajatellut, että miltä niistä ihmisistä on tuntunut juuri ennen toista maailmansotaa, jotka tajusivat, ettei herra Hitler ja hänen väkivaltainen kansallissosialistinen aatteensa ole hyvä asia laisinkaan. Yleinen ilmapiiri oli kuitenkin tuolloin hyssyttelevä ja sovitteleva, eikä natsien ekspansiivista valloituspolitiikkaa ja sodanvalmistelua Euroopassa ollut poliittisesti korrektia arvostella, vaan parempi oli pitää suunsa supussa.

Euroopan viimeisiä vuosia ennen toista maailmansotaa voidaan verrata nykytilanteeseen, jossa miljoonat ihmiset ympäri Eurooppaa pohtivat massamaahanmuuton ja monikulttuurisuuden epäonnea, mikä on kaikkien ajattelevien ihmisten nähtävissä. Jos aidosti olet kauhuissasi mitä islamisaatio tekee länsimaille, ei tästä huolimatta ole Eurooppaa hallitsevan suvaitsevaiston ja sen päivystävien toimittajadosenttien mielestä poliittisesti korrektia astua julkisesti tätä kehitystä arvostelemaan saati vastustamaan. Näiden monikulturistien mielestä eurooppalaisten pitäisi hyväksyä niin sanotun Eurabian synty vääjäämättömänä tosiasiana ja moraalisen kehityksen huipentumana. Useimmat eurooppalaiset ovatkin hiljaa ja pitävät suunsa kiinni. Kaikki eivät onneksi niin tee.

Euroopassa on tällä hetkellä kytemässä äänekäs ja kasvava eurooppalaisten joukko, joka ei halua maailman sivistyksen ja kulttuurin keskuksen Euroopan taantuvan barbaariseksi ja takapajuiseksi muslimien hallitsemaksi emiraatiksi. Nämä samat rohkeat eurooppalaiset ovat viime vuosina menneet joukoittain vaaliuurnille ja äänestäjät vaalivoittajiksi Ranskan kansallisen rintaman, Itävallan vapauspuolueen tai Tanskan kansanpuolueen kaltaisia puolueita, jotta Euroopan täystuho voitaisiin välttää ja kansallinen tulevaisuus pelastaa nykyisille ja tuleville alkuperäisten eurooppalaisten sukupolville.

Kaikista käsittämätön piirre Euroopan islamisoinnissa on se tapa, millä tänne tulevat muslimivieraat kohtelevat kantaväestöä. Eräs tuore tapaus Ruotsissa oleskelevista turvapaikanhakijoista on hyvin kuvaava siitä rajattomasta röyhkeydestä, mitä muslimiturvapaikanhakijat voivat osoittaa auttajiaan kohtaan. Ruotsiin tulevat nuorukaiset ovat päässeet kansankotiin turvaan ja pakoon sotaa, sekä köyhyyttä, mutta eivät osoita minkäänlaista kunnioitusta isäntiään kohtaan. He tulevat kauniiseen Ruotsiin, he astuvat linja-autoon ja heidät kyyditään vastaanottokeskukseen. Bussissa jaetaan Maraboun suklaata ja muita periruotsalaista herkkuja, jotta vastaanotto olisi lämmin ja tulija kokisi olonsa tervetulleeksi. Perillä nämä nuorukaiset merkkitoppatakeissaan eivät kuitenkaan ole tyytyväisiä olosuhteisiinsa. He eivät saapuneetkaan isoon kaupunkiin, jossa mahdolliset sukulaiset ja tuttavat jo odottaisivat. Nuorukaiset päättävät ryhtyä nälkälakkoon, koska määränpäässä on liian kylmä ja siellä saattaa kohdata jopa petoeläimiä. Ruotsalainen suvaitsevaisto kauhistuu. Tulijat eivät olleet tyytyväisiä?! Mikä nyt neuvoksi? Ei hätää. Tilanteelle on yksinkertainen ratkaisu, sillä nuorukaisille luvataan saman tien, että heidät jatko sijoitetaan turvalliseen isoon kaupunkiin piakkoin. Nälkälakko loppuu ja Maraboun syönti jatkuu. Ruotsalalaisten matelulle maan uusien isäntien edessä ei siis löydy minkäänlaista rajaa.

Itseäni jäi kummastuttamaan monikin asia edellämainitussa turvapaikanhakijoiden osoittamassa kitinässä. Ensinnäkin; missä olivat vanhukset, naiset ja lapset? Uutiskuvien perusteella (myös videon), ainuttakaan ei ollut nähtävissä. Kaikki olivat ”salskeita” nuoria miehiä, joita yleisesti ajatellen kuvittelisin taistelevan sodassa. Kaikki eivät tietenkään koe käynnissä olevaa sotaa aiheelliseksi ja juuri sen takia ovat lähteneet pakoon? Voidaan myös pitää hyvin arveluttavan sitä, että hyvässä fyysisessä kunnossa olevat nuoret miehet pakenevat kotimaastaan Ruotsiin. Eikö heidän pitäisi jäädä puolustamaan naisiaan, lapsiaan ja vanhuksiaan alkuperämaahansa tai auttaa näitä pakenemaan pois maasta? Miehisestä kunniasta ei näillä kyseisillä turvapaikanhakijoilla tunnu olevan minkäänlaista käsitystä.

Toiseksi; Miten ihmeessä kukaan, edes eliitin jalustalle nostama turvapaikanhakija, kehtaa arvostella hänelle ilmaiseksi annettua turvaa ja suojaa, sekä muuta hyväntahtoisuutta, jonka osoittamisesta ruotsalaiset ovat maailmankuuluja? Sinisilmäinen maailmanparantaminen nakertaa juuri sitä oksaa, millä itse istut. Kuinka kauan Ruotsi antaa tämän mielettömän maailmanparannuksen jatkua? Niin kauan kuin jokainen koulu on lakkautettu? Niin kauan kuin kantaväestöön kuuluva ruotsalaislapsi on vähemmistönä omassa kunnassaan/kaupungissaan? Niin kauan kun ruotsin valtauskonnoksi vaihtuu islam? Niin kauan kun barbaarinen sharialaki on yleisessä käytössä, josta käytännön esimerkkejä saadaan toistuvista uutiskuvista muslimaissa tapahtuvien kivitysten ja mestausten muodossa?

Voi olla, että Ruotsin tulevaisuus länsimaisena eurooppalaisena maana on jo menetetty, koska maassa asuva valtava maahanmuuttajakohortti kasvaa tulevaisuudessa eksponentiaalisesti ei pelkästään maahanmuuton, vaan myös korkeiden syntyvyyslukujen johdosta. On yleisesti tiedossa, että kolmansista maista tulevat ihmiset lisääntyvät moninkertaisen määrän siihen nähden miten kantaväestö. Tämän taustalla on muun muassa se, että naiset alistetaan eräissä ulkoeurooppalaisissa kulttuureissa pelkiksi synnytyskoneiksi. Vaikka maahanmuuttajien syntyvyys ajan myötä mukautuu kantaväestön alempiin syntyvyyslukuihin jää maahanmuuttajien hedelmällisyysluku silti pysyvästi huomattavasti kantaväestön syntyvyyttä korkeammaksi. Ei siis tarvitse olla pitkää matematiikkaa lukenut, pystyäkseen todeta, että valkoihoinen kantaruotsalainen tulee olemaan vähemmistö suhteellisen pian omassa maassaan.

Tämä on käsittämätön kehityspolku ottaen huomioon Ruotsin aseman yhtenä Euroopan vanhimmista kansallivaltioissa. Ruotsi on yhden ihmiselämän mittaisessa ajanjaksossa muuttumassa kehittyneestä eurooppalaisesta sivistysvaltiosta kolmannen maailman kaatopaikaksi. Suomi matelee Svea-mamman perässä aivan samaa tuhoisaa massamaahanmuuton- ja monikulttuurisuuden polkua, minkä takia Suomen pitäisi välittömästi ryhtyä tehokkaisiin toimenpiteisiin Ruotsin kaltaisen kansallisen itsemurhan välttääkseen. Voikin todeta, että tulevaisuuden uhka ei ole idässä, vaan lännessä, mikäli Ruotsi ennusmerkkien mukaan muuttuu etnisten konfliktien riivaamaksi hornankattilaksi Pohjolassa.

Maailmassa on hyvinvointivaltioita vain rajallinen määrä ja niihin muuttamaan halukkaita yksilöitä on Afrikan ja Aasian mantereille taas useita miljardeja. Jos kaikki korkean elintason hyvinvointivaltiot ylikansoitetaan, niin mikä on lopputulema? Ei kovin valoisa. Jos Saksan, Englannin, Ruotsin tai Ranskan väestöt vaihdetaan historiallisista eurooppalaisista kantaväestöistä arabi- tai afrikkalaisenemmistöiseksi, näistä maista tulisi uusia Irakin, Somalian tai Afganistanin kaltaisia failed state-valtioita.

Nykyinen globalisaatiofanaatikkojen ajama agenda mahdollisimman monien kansojen ja eri etnisten ryhmien sullomisesta samoihin valtioihin voi tulla johtamaan Euroopassa pidemmällä aikavälillä, joko nykyisten vähemmistöjen väkivaltaiseen valtaantuloon tai suoranaiseen sisällissotaan kantaväestöjen ja maahanmuuttajien välillä. Emmekö historiasta näe, mitä kävi Etelä-Amerikan inkoille ja mayoille, intiaaneille Pohjois-Amerikassa tai aborginaaleille Australiassa, kun he altistuivat massiiviselle vieraan sivilisaation ihmisten maahanmuutolle? Mikäli eurooppalaiset eivät halua, että heidän lapsensa ja lapsenlapsensa elävät reservaateissa afrikkalaisten ja arabien hallitsemassa Euroopassa, on eurooppalaisessa maahanmuuttopolitiikassa tehtävä täyskäännös.

Kaikki maahanmuutto Eurooppaan mantereen ulkopuolelta olisi pyrittävä tietyllä aikavälillä laskemaan minimaaliselle tasolle. Lisäksi maksimaalista maahanmuuttajataustaisten ihmisten paluumuuttoa kotimaihinsa olisi tuettava tehokkaasti. Jotkut saattavat sanoa, ettei korkea elintaso ja kulttuuri voi vallita maassa ilman maahanmuuttoa. Tämä ei pidä paikkaansa, sillä Japani ja Etelä-Korea ovat rikkaita OECD-maita, mutta eivät käytännössä salli maahanmuuttoa alueilleen alikehittyneistä maista. Euroopan olisi otettava askel näiden kahden Itä-Aasian taloustiikerin suuntaan laittamalla tulvaportit kiinni Lähi-idän ja Afrikan maahanmuuttajainvaasion estämiseksi. Vain näin voimme tarjota elinkelpoisen tulevaisuuden jälkikasvullemme ympäri Euroopan.

5 (100%) 1 vote
Laita jakoon

24 thoughts on “Minkälaisen maan haluamme jättää jälkikasvullemme?

 1. Jari Laaksonen
  syyskuu 8, 2015 at 11:46

  Harvinaisen selkeä, asiantunteva sekä totuudenmukainen kirjoitus. Ei ole mitään lisättävää.

 2. Ismo
  syyskuu 8, 2015 at 14:13

  Hienoa Jenni,että uskallat rohkeasti tuoda kammottavan asian esille omalla nimelläsi. Todella hieno kirjoitus. Ikävä vain todeta,että kaikki tuo kirjoittamasi on totta

 3. Larry Frost
  syyskuu 8, 2015 at 15:37

  Kuin olisin itse kirjoittanut. Joka sana totta, tosin mikään tästä ei mene läpi

  1. Larry Frost
   syyskuu 8, 2015 at 15:38

   vastustajien kalloon. Sääli.

 4. Vesa Wallenius
  syyskuu 8, 2015 at 16:10

  näinhän tämä juurikin menee Ruotsin ym maiden esimerkkien mukaisesti ja miksi meillä ei toistuisi samat matemaattiset yhtälöt jotka on nähtävissä niin kuin muuallakin on käynyt…

 5. Joni
  syyskuu 8, 2015 at 17:49

  Olipa hyvin kirjoitettu. Olen täysin samaa mieltä kanssasi.

 6. jare
  lokakuu 7, 2015 at 20:00

  Kiitos tästäkin kannanotosta, hyvä että löytyy enemmän ja enemmän järkeä tähän järjettömään maahantulemisasiaankin liittyen..

 7. Timo
  tammikuu 15, 2016 at 17:56

  Kiitos asialliselle, rohkealle kirjoitukselle. Samoin ihmettelen miten sinisilmäisiä päättäjät on tosiasioille. Nyt välähti mitenkä mamurikolliset, naisten ahdistelijat pääsee rötöksistä ilman seuraamuksia… Poliisilla ei riitä voimavarat kun ”asiakas” heittäytyy kuulustelussa täys ummikoksi, eli kuka kuulustelija osaa arabiaa. Rötöksiä hyssytellään ja salataan jotta VOK paikkakunnilla pysyy kantaväestö rauhallisena.

 8. Luigi
  toukokuu 15, 2016 at 14:03

  aamen: Eikö heidän pitäisi jäädä puolustamaan naisiaan, lapsiaan ja vanhuksiaan alkuperämaahansa tai auttaa näitä pakenemaan pois maasta? Miehisestä kunniasta ei näillä kyseisillä turvapaikanhakijoilla tunnu olevan minkäänlaista käsitystä.

  muutenkin aivan loistava kirjoitus. tää pitäisi julkaista ehdottomasti jokaisessa lehdessä. josko noi viimeisetkin länsimaiden tuhoa ajavat älykääpiötkin heräisi todellisuuteen

 9. kimmo
  toukokuu 15, 2016 at 14:41

  Kiitos . Onneksi joku ymmärtää mistä on kysymys

 10. Raikku
  toukokuu 16, 2016 at 05:15

  Olen pääosin samaa mieltä.

  Kysymykseen missä ovat naiset, lapset ja vanhukset voin sanoa, että turvapaikanhakijaksi valikoituu yleensä se, jolla on parhaimmat edellytykset hankkia koulutusta ja sitä kautta työpaikka ja sen jälkeen saada perhe tänne. Monta kertaa koko suvun rahat kootaan kasaan, että saadaan yksi lähetettyä hakemaan turvapaikkaa. Valitettavasti turvapaikanhakijoiden mukana liikkuu maahamme myös niitä, jotka eivät oikeasti ole vailla turvapaikkaa, vaan tulevat tänne paremman elintason houkuttelemina.

  Turvallista elämää nämä ihmiset arvostavat. Moni on kokenut kauheita ja saanut pahoja traumoja.

  Siinäkin olen samaa mieltä, että apu pitäisi viedä näiden ihmisten luo, että heidän ei tarvitsisi lähteä kotimaastaan ja tutuista ympyröistä ystävien ja sukulaisten luota tuntemattomaan.

 11. Tupu Pupuna
  toukokuu 16, 2016 at 11:28

  Täysin tosiasiaa. Jenni jatka kirjoittamista ja lähetä politikoille, jotta edes joku tulisi järkiinsä, niin ja ylen toimittajille ja muille julkisen sanan edustajille jotta, lopettaisivat nuo rasistipuheet Suomalaisista. Kirjoittamin on luojan antama lahja joka harvoille annetaan.

 12. Sarpatin Jeesus
  toukokuu 16, 2016 at 13:28

  Äärimmäisen hyvä ja asiantunteva kirjoitus. Pohjatyötä on tehty, ja faktoja riittää.

 13. Toni
  toukokuu 18, 2016 at 02:16

  Todella asiapitoinen ja todenmukainen kirjoitus Jenniltä. Kiitos!

 14. Rami
  toukokuu 25, 2016 at 20:51

  Tämä itsetuhoisuus on jotakiin niin käsittämätöntä. Suomeakin on puolustettu raskaasti hyökkääjiä vastaan ja menneinä aikoina onnistuneesti. Vasemmisto on ujuttautunut koulu- ja ylipopistolaitoksiin, julkiseen mediaan ym kenenkään estämättä ja nyt Suomea lahjoitetaan muslimeille hallituksen siunauksella. Itäeuroopasta on syntymässä turvasatama Euroopan kansalaisille koska länsi on jo menossa pesuveden mukana. Seuraa väistämättömästi sisäisiä sotia kun ihmiset heräävät propagandan hypnoosista. Ja kaikki tämä aivan turhan takia, lepsuillessa!

 15. LOL
  kesäkuu 23, 2016 at 05:07

  Harvinaisen sivistymätön nuori nainen tämä Jenni Lastuvuori. Miten voi olla mahdollista, että tänä päivänä löytyy vielä näin tietämättömiä ja fiktiivisten kliseiden kyllästämiä nuoria? Kuinkahan monta maailmalla ja Suomessa asuvaa eri etnisen taustan ja uskonnon omaavaa ihmistä, immigranttia ja turvapaikanhakijaa Lastuvuori tuntee? Ja onkohan matkustellut Perä-Hikiää kauemmaksi tai korkeintaan Tallinnan laivalle ja äärimmäisessä tapauksessa Kanarian saarille… LOL

 16. Corvette mies
  marraskuu 11, 2016 at 10:17

  Hyvä kirjoitus, ei lisättävää!

 17. Pauli Pitkänen
  joulukuu 27, 2016 at 22:46

  Jenni hieno teksti,ajattelet tuossakin asiat tavallisen ihmisen näkökulmasta,iso tykkäys..

 18. olli
  maaliskuu 23, 2017 at 18:11

  Totta joka sana. Olentodistanut nämä asiat ruotsisa käydessäni. Mutta kun sitä monikulttuurisuus utopiaa ei saisi arvostella ja miotää totuutta ei saisi kertoa koska se miljoonien mutiaisbisnes kärsisi ja paljon.

 19. Mikko
  maaliskuu 24, 2017 at 08:30

  Asiaakin löytyi seasta, mutta lähdekritiikki on nyt paikka paikoin paikallaan. Lisäksi sanavalintoja voisi harkita. Millä tavalla nimittely, lietsominen ja käyttäytyminen kuin gospelpappi auttaa siinä että kirjoitettua voisi ottaa tosissaan? Jos Jenni hieman harkitsisi kirjoitustyyliään, sanavalintojaan, jättäisi turhan paasaamisen, propagandatyylisen saarnaamisen pois ja esittäisi lähteitä mihin nämä väitteet perustuvat, niin voisin jopa äänestää. Mutta nyt vaikuttaa enemmän turhautuneelta kotiäidiltä jonka tietolähde on MV-lehti, joten uskottavuus on mikä on.
  Monella nousee paineet kuupassa lukiessa tätä, mutta jos vähänkään pysähtyy miettimään asiaa niin voi jopa havahtua siihen että minulla on pointti.

 20. Matti hirvonen
  maaliskuu 25, 2017 at 21:43

  Oli todella suoraselkäisiä mielipiteitä, joista kaikista olen samaa mieltä vaikka olenkin jo vanha äijä, on mukavaa nähdä se että kaikki nuoret eivät halua antaa suomea ilmaiseksi vaikka islamilaisille, niinkuin näköjään nyt on muotia tehdä.
  Historiaa kannattaa lukea, sieltä selviää se että tietyin väliajoin islamilaiset/ kristityt ovat sotineet, välillä islamilaiset olivat herroja jopa espanjassa ja välillä kristityt palestiinassa, mutta kuitenkin väkivaltaista ja paljon ihmisiä tapettiin.

  Nyt tilanne on se , että eurooppa ollaan antamassa ilman taistelua KOULUTTAMIITTOMILLE islamilaisille eli siis sellaisille ihmiselle jotka eivät nyky tekniikasta , eurooppalaisesta kulttuurista yhtään mitään ymmärrä ja eivät halaua ymmärtää eikä sopeutua , he ajattelevat sen asian niin että he ovat niitä ihmisiä jotka voivat käskeä auttajiaan tekemään heille paremmat elinolosuhteet, heidän agenda on se että he eivät halua sopeutua vaan he haluavat tuoda oman kulttuurinsa ja heidän omaan lainsäädännön mukanaan myös suomeen ja sitä kautta islamilaistaa ainakin eteläsuomen.

 21. Juha.
  maaliskuu 27, 2017 at 14:16

  Täyttä asiaa ensimmäisestä suuresta kirjaimesta viimeiseen pisteeseen. On ilo lukea tervejärkistä tekstiä tänä mittaamattoman tyhmyyden aikoina. Tämän kaiken takana on eliitin oma salattu agenda ja vihervasemmiston umpi tyhmä idealismi, joka ei tunnusta mitään tosiasoita taivaan ja maan välillä.
  Euroopan islamisaatiota voi esittää ja kuvailla esimerkillä siitä, että mitä tulee tapahtumaan kun Kultakaloja ja Pirajoita laitetaan samaan akvaarioon. Tuo ”monikulttuurinen” kokeilu todennäköisesti päättyy hyvin lyhyeen, jonka jälkeen ollannkin taas monokulttuurissa. Mutta vastaako lopputulos sitä, mitä todella alunperin tarkoitettiin?
  Vahinko vain ettei Jenni Lastuvuori ole kotikuntani ehdokas. Mutta hyvä, että edes jossain. Vielä pitäisi ihmisten älytä arvottaa vaaliuurnilla politiikan sisältöä oikealla tavalla.

  1. Matti Hirvonen
   huhtikuu 2, 2017 at 20:19

   Ihan pari asiaa

   Muistan ajan josta ei ole pitkää aikaa kun suomalaiset isot tiedotusvälineet yhtenä miehenä yksimielisenä kritisoivat Afrikan sarvesta tulleita pakolaisia vastaan, tuosta ajasta on nyt kulunut noin kaksikymmentä vuotta, nyt ovat asiat kääntyneet päinvastoin, tiedotusvälineiden johdoissa ja henkilöstössä on ilmeisesti tapahtunut sukupolvenvaihdos siihen suuntaan että kannasallisvaltio ei ole enää suotava ja suomen kansalaisten etua ei enää ajeta..

   Muistan vielä hyvin sen kun neuvostoliitto hajosi ja muistan hyvin sen aikaisten isojen medioitten kirjoitukset, silloin mediat olivat suomalaisen kansallisvaltion puolella ja yhteiskunnalla meni hyvin ja media tuki suomalaisuutta ja suomea,
   nykyisin on tilanne päinvastainen .

   Sitten tuli se kummallinen tilanne ilman kansanäänestystä että juurikin saatu suverinisiteetti eli oikea itsemääräämisoikeus luovutettiin pois ja vielä siten että luovuttiin omasta valuutasta ( ruotsalaiset olivat fiksumpia kun pitivät oman valuuttansa ) joka oli isoin virhe josta tulemme kärsimään siihen saakka kun suomi on eu jäsen tai valuttaa liiton jäsen.

   Ruotsalaiset toki ovat nyt tyhmempiä kun täyttävät etelä ruotsin ja isot kaupunkinsa sellaisilla ihmisillä jotka eivät halua / joilla ei ei ole edellytyksiä/ joilla ei ole halua intekroitua mitenkään ruotsaiseen yhteiskuntaan, heidän siis ruotsalaisten yhteiskunnassa tulee olemaan lähivuosina todella isoja ongelmia, jos olen lukenut historiaa oikein niin seurauksena voi olla jopa sisällissota ainakin etelä ruotsissa koska jossakin vaiheessa kantaruotsalaiset kyllästyvät maansa pilaamiseen/ yhteiskuntajärjestämänsä pilaamiseen

   Suomessa voi käydä myös samalla tavoin, mutta jollakin viiveellä joka ei tule olemaan pitkä.. Olettaisin että korjausliike tulee alkamaan Pohjanmaalta, länsirannikolta, keski suomesta ja kainuusta koska kuitenkin suurin osa kantasuomalaisista asuu uudenmaanläänin ulkopuolella..

   Toivon todella että kansalaiset äänestäisivät nyt kunta vaaleissa suomalaisuuden puolesta vaikka kunta vaalien äänestystulos ei vaikuta nykyiseen eduskuntaan/ hallitukseen eikä sen käyttätymiseen mutta se pointti on siinä että jos suurin osa tulevien kuntavaltuustojen jäsenistä on kansallismielisiä niin se tarkoittaa sitä että seuraavissa eduskuntavaaleissa on suurin osa ehdokkaista kansallismielisiä kunnollisia isänmaallisia suomalaisia, huolimatta heidän puolue jäsenyyksistä.
   Ja muistakaa se että puolueet muodostuvat ihmisistä eli ne ovat järjestöjä joissa ihmiset käyttävät valtaa ja päättävät ihmiset vaihtuvat puolueissa aina vaaliituloksien mukaan, joten puolueitten kannat muuttuvat kuilloinkin valtaan äänestettyjen ihmisten mielipiteiden mukaan.

   MINULLE HENKILÖKOHTAISESTI ON IHAN SAMA KUKA MITÄKIN PUOLUETTA ÄÄNESTÄÄ, ( koska tiedän sen että kaikilla kuntavaalien ehdokkailla ei ole selkeää puoluekantaa vaan on halu vaikuttaa oman kuntansa käytännön asioihin) TÄRKEIN ASIA ON SE ETTÄ ÄÄNESTÄÄ SELLAISTA IHMISTÄ KUNNANVALTUUSTOON JOKA ON SUOMLALAISTEN PUOLELLA PUOLUE KANNASTA RIIPPUMATTA , KUNNANVALTUUSTOISSA EI YMMÄRTÄÄKSENI OLE TIUKKAA RYHMÄKURIA LUKUUN OTTAMATTA ETELä SUOMEN ISOJA KAUPUNKEJA
   JA TÄTÄ SAMAA KAUTTA KAIKKI KUNTAVAALIEN ÄÄNESTÄJÄT PYSTYVÄT VAIKUTTAMAAN TULEVIEN EDUSKUNTAVAALIEN EHDOKAS ASETTELUUN JA SITÄ KAUTTA SIIHEN ETTÄ ISÄNMAALLISET SUOMALAISET SAAVAT SEURAAVASSA EDUSKUNNASSA ENEMMISTÖN .

   SIIS SUOMALAISET ÄÄNESTÄKÄÄ, ÄÄNESTÄMINEN ON NYT TÄRKEÄ ASIA

 22. Matti Hirvonen
  huhtikuu 2, 2017 at 20:51

  Jatkoa edelliseen

  TOIVON ETTÄ IHMISET ÄÄNESTÄVÄT KUNTAVAALEISSA SUOMALAISUUDEN PUOLESTA JA KULTTUURIMME PUOLESTA, JA MUISTAKAA SE ETTÄ OMAN KULTTUURIN PUOLESTA VOI OLLA ITSEKÄS JA PUOLLUSTAA OMAANSA, SUOMALAISTEN EI OLE TARVETTA SOPEUTUA VAAN SEN PITÄÄ MENNÄ NIIN ETTÄ TÄNNE MUUTTAJA SOPEUTUU ELI SULAUTUU SUOMALAISEEN KULTTUURIIN JA TAPOIHIN,

  Ps kirjoituksiani voi jakaa vapaasti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.