Maahanmuuttopolitiikka

Sosiaaliperäinen maahanmuutto ja perheenyhdistämiset on saatava kuriin. Integroituminen ei ole ainoastaan yhteiskunnan harteilla, vaan lähtee tulijasta itsestään. Loppu hyysäämiselle. Suomen tulisi ottaa pakolaisina ihmisiä, joiden integroitumisennuste on parempi, eli lähinnä kristittyjä. Suomen tulisi myös edistää tehokkaasti tänne tulleiden maastamuuttoa takaisin alueille joihin on jo turvallista palata. Sosiaaliturvanpiiriin pääseminen tulisi edellyttää Suomen kansalaisuutta. Kansalaisuuden saamista tulisi kiristää niin, että hakijalla tulisi todistettavasti olla nuhteeton tausta ja riittävä suomen kielen taito, sekä tietämystä Suomen lainsäädännöstä, kulttuurista ja maan tavoista. Myös ulkomaalaislakia tulisi soveltaa käytännössä aktiivisemmin. Väkivaltarikoksiin syyllistyvät maahanmuuttajat on karkoitettava välittömästi.

Arvostele
Laita jakoon

6 thoughts on “Maahanmuuttopolitiikka

 1. sepi salonkylältä
  maaliskuu 15, 2015 at 14:29

  Toivottavasti myös täältä Savo-Karjalan vaalipiiristä löytyy yhtä terveesti ajatteleva ehdokas, kuin Jenni Lastuvuori on. Joka tapauksessa toivon PerusSuomalaisille menestystä vaaleihin. Ainoa Suomea ja suomalaisia puolustava ryhmä!

 2. Pave
  maaliskuu 15, 2015 at 19:00

  Olen Inkerin-Suomalainen eli paluumuuttaja. Mun esi-isät muuttivat Suomesta Inkerin maalle 1600-luvulla viljelemään maata. No mutta me tietysti olemme helpoiten integroitettavissa, mutta vertaa elämää Venäjällä ja Suomessa se oli muuttaessa kuin yö ja päivä. Meidän perhe ja läheiset olivat haltioissaan kaikesta hyvästä ja yltäkylläisyydestä mitä Suomi tarjosi. Mutta nyt tähän maahanmuutto juttuun. Ei kuulu samanlaista kiitosta kolmansista maista tulijoilta. Tosiasia on kuitenkin me emme halua asua heidän kanssaan. Ihmiset jotka ihastelevat monikulttuurisuutta mutta outoa eivät itse taida asua esim. Meri-rastilassa tai Vantaan Hakunilassa. Uskomatonta on se, että halutaan rikastuttaa suomalainen kulttuuri. Eikö suomalainen kulttuuri ole rikas ? Nämä ihmiset eivät arvosta suomalaista kulttuuria. Kumma on se, että kantasuomalaiset monikulttuurisuuskiihkoilijat eivät arvosta suomalaista kulttuuria ja sylkevät kulttuurimme päälle. Monikulttuurisuus on voimavara ? Suomalaiset kyllä kunniakkaasti puolustivat suomea ylivoimaista vihollista vastaan ja aiheuttivat suurta tuhoa maahantunkeutujalle. Suomi maksoi sotakorvauksia ja kuulemma pärjäsivät hyvin ilman näitä ” voimavaroja ” tai sitten en tiedä mitä tarkoitetaan ” voimavaralla ”. Nämä tulijat ovat rikkaus ? En tuntenut ollenkaan rikkautta Itäkeskuskuksen metrotunnelissa. Ennemminkin turvattomuutta. Maailman on monikulttuurinen ja se on hyvä asia, mutta hullua se kaikki kultuuri tunkea tänne.

 3. puuma
  maaliskuu 15, 2015 at 22:36

  hyvä jenni, ehkä toivo suomen naisia kohtaan ei ole täysin vielä menetetty.

  1. maaliskuu 19, 2015 at 12:12

   Ei missään nimessä ole menetetty!

 4. Kristian Antila
  maaliskuu 16, 2015 at 02:38

  Hienoa puhutte,suoraa mutta asiallista ja faktoja!
  Olen saamaa mieltä kanssasi että maamanmuutto ei toimi ja loputtavaa!

 5. erkki erholtz
  maaliskuu 16, 2015 at 16:40

  Mielestäni voi tulla, mutta on opittava ja tunnustettava maan lait. Rikoksiin syylliset on karkoitettava välittömästi., sillä vaikka heillä olisi jotain rahallisia ,velvoitteita sakkoja tai muuta vastaavaa, niin niitä ei kuitenkaan saataisi perittyä ikinä,, eli karkoitus välittömästi.He eivät kunnioita millään tapaa heitä hyysääviä suomalaisia .Ei ole mitään syytä pitää heitä täällä.!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.